1. מערבבים חומרים יבשים במיקסר עם גיטרה
3. להוסיף את היתר ולהמשיך לעבד עד שהבצק נפרד מהדפנות
אופן ההכנה מלית:
1. מחמים את החלב עם הסוכר, הדבש וגרידת התפוז עד שהדבש נמס
2. מוסיפים פרג, אגוזים, תפוח מגורד ותמצית וניל.
3. מבשלים על אש קטנה 10 דקות
4. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ”מ
5. קורצים עיגולים בגודל 6-8 ס”מ. תלוי בגודל האוזן הרצויה
6. בעזרת כפית מניחים במרכז העיגול את המלית הנבחרת
7. מקפלים את העיגול לכיוון המרכז משלושה צדדים לקבלת צורה משולשת של אוזן המן
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות