אופן ההכנה:
1. חתכו פרוסות בעובי 4-5 ס”מ מהסלמון.
2. בקערה, מערבבים מיץ מייפל, חרדל, פלפל, מלח, ושמן זית.
3. מניחים את הפרוסות של הסלמון בקערה עם המרינדה ומערבבים בעדינות עד שהן מוצפות במרינדה מכל הכיוונים. הניחו לסלמון לספוג את טעמי המרינדה במשך רבע שעה או אפשר לעטוף אותו בניילון נצמד ולהשאיר במקרר לילה שלם.
4. חממו את התנור ל-180 מעלות.
5. בינתיים, קוצצים את הפיסטוקים בגס וחותכים את העירית לטבעות דקות. מערבבים את החומרים בקערה קטנה ומתבלים בתיבול לדג.
6. מוציאים את הסלמון מהמרינדה ומניחים אותו על תבנית אפייה עם נייר אפייה, כאשר הצד עם העור מפונה למטה.
7. מניחים את תערובת הפיסטוקים על החלק העליון של הסלמון ואופים בתנור במשך 20 דקות.