סלט חסה עם אגוזי מקדמיה

במתכון הזה משתמשים ב:

מצרכים

  • חסה ערבית - שורש בינוני קרועה גס
  • לרוטב
  • שמן זית - 2 כף
  • מיונז - כף
  • מיץ לימון - כף סחוט טרי
  • חומץ בלסמי - כפית
  • שום - שן קצוצה דק או כתושה
  • מלח - 1/2 כפית
  • פלפל שחור - 1/4 כפית גרוס
  • תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני - כפית שטוחה
  • התוספות מעל
  • אגוזי קשיו קלויים - חופן שבורים גס
  • אגוזי מקדמיה מיובשים קלויים עם מלח קצוצים גס
  • גרנה פדנו מגוררת - 3 כף

אופן ההכנה

1. שוטפים את עלי החסה, קורעים אותם לחתיכות ומניחים אותם בקערה.

2. בצנצנת מוסיפים את כל הרכיבים של הרוטב ומערבבים היטב.

3. מעבירים את הרוטב מעל עלי החסה (קרוב לעת הגשה) ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את האגוזים והגרנה פדנו, ומערבבים מחדש (מומלץ לערבב בעזרת הידיים).

5. מגישים ומתענגים!