החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות
אז איך מכינים עוגיות ביסקוטי?
מניחים נייר פרגמנט על תבנית אפייה.
עם הילדים, מכניסים לקערת המערבל החשמלי את הקמח, הסוכר, הביצים, המלח ואבקת האפייה. ההורים מערבבים באמצעות קרס הלישה במהירות נמוכה במשך 3 דקות.
מוסיפים את השקדים, אגוזי הלוז והצימוקים וממשיכים לערבב במהירות בינונית לעוד 3 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מגלגלים אותו עם הילדים לצורת כדור ויוצרים ממנו כיכר מוארכת באורך של 30 סנטימטר.
מעבירים בזהירות את הכיכר לתבנית ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות. מוציאים את התבנית מהמקרר ומכניסים מיד לתנור למשך 30 דקות.
מניחים לכיכר להתקרר על רשת מתכת למשך 30 דקות ומעבירים למקפיא לעוד 30 דקות.
מוציאים את הכיכר מהמקפיא ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חדה פורסים לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר על רשת מתכת.
מאחסנים בכלי אטום (העוגיות נשארות טובות וטעימות למשך שבועיים).
בתיאבון!