טראפלס שוקולד פרווה

במתכון הזה משתמשים ב:

מצרכים

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 1 תחליף שמנת לבישול על בסיס קוקוס
  • 1/2 כוס פיסטוקים קלויים
  • 1/2 כוס פקאנים
  • 1/2 כוס קוקוס לבן

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל עד שהם מתמזגים לרוטב שוקולד אחיד וחלק.

קולים את הפקאנים והפיסטוקים על מחבת בוערת, בלי שמן, ומצננים אותם. לאחר מכן, קוצצים אותם גס.

בקערה, מוסיפים 3/4 מהפקאנים, הפיסטוקים והקוקוס לרוטב השוקולד ומערבבים היטב.

מכניסים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או לתבנית מרובעת בגודל 20 על 20 סנטימטרים, שמכוסית בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.

מפזרים מעל הטראפלס את הפקאנים, הפיסטוקים והקוקוס הנותרים.

מניחים את התבנית במקרר למשך 3-4 שעות לפחות עד שהתערובת מתייצבת, ורק אז חותכים אותה לקוביות ומגישים.