החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

טראפלס שוקולד פרווה

במתכון הזה משתמשים ב:

מצרכים

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 1 תחליף שמנת לבישול על בסיס קוקוס
  • 1/2 כוס פיסטוקים קלויים
  • 1/2 כוס פקאנים
  • 1/2 כוס קוקוס לבן

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל עד שהם מתמזגים לרוטב שוקולד אחיד וחלק.

קולים את הפקאנים והפיסטוקים על מחבת בוערת, בלי שמן, ומצננים אותם. לאחר מכן, קוצצים אותם גס.

בקערה, מוסיפים 3/4 מהפקאנים, הפיסטוקים והקוקוס לרוטב השוקולד ומערבבים היטב.

מכניסים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או לתבנית מרובעת בגודל 20 על 20 סנטימטרים, שמכוסית בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.

מפזרים מעל הטראפלס את הפקאנים, הפיסטוקים והקוקוס הנותרים.

מניחים את התבנית במקרר למשך 3-4 שעות לפחות עד שהתערובת מתייצבת, ורק אז חותכים אותה לקוביות ומגישים.

הרשמה/התחברות

33%

חבר/ת מועדון? יש להזין סלולרי לקבלת קוד בסמס. עדיין לא ורוצים להצטרף ולהנות מהטבות? הזינו סלולרי ומלאו את הפרטים.

67%

מלאו את הפרטים ותהנו מהטבות וצבירת נקודות בכל רכישה.

אנחנו כבר חברים, אבל חד פעמית נבקש ממך שוב למלא פרטים אלו כדי שההתחברות שלך בהמשך תהיה מהירה יותר. (אל דאגה, כל ההטבות שלך שמורות אצלנו)

במילוי הפרטים אני מאשר/ת קבלת הטבות ועדכון על מבצעים בסמס/מייל.

67%

נא להזין את הקוד שהתקבל בסמס